Share
E-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie
OX Europe | KANTOORARTIKELEN - CARTRIDGES - ICT
NEEM CONTACT OP
TONER / INKT
PAPIER
FACILITY
OP KANTOOR
DATA OPSLAG
HARDWARE
ONTVANG TOT € 30 CASH BACK OP ORIGINELE HP 364 INKT

Kies nu één van de drie mogelijke combinaties om te besparen met originele HP 364 inktcartridges: € 15, € 20 of € 30. En profiteer van legendarische printkwaliteit.

ONTVANG TOT € 100 CASH BACK OP ORIGINELE HP TONERS

Combineer alle drie de kleuren met een of twee zwarte cartridges en bespaar tot maar liefst € 100. Het maakt niet uit welke HP Kleurenlaserprinter u heeft, deze aanbieding geldt voor alle cartridges. Profiteer van HP's toonaangevende technologie en de kwaliteit die u van HP gewend bent.

DE UNIEKE COMBINATIE TUSSEN ERGONOMIE, DUURZAAMHEID EN DESIGN
R-Go Tools ontwerpt en produceert ergonomische producten voor de beeldschermwerkplek. R-Go Tools is opgericht in 2010 en wordt gezien als ergonomisch specialist: zij hebben hun oorsprong in ergonomisch adviesbureau R-Go Solutions
Hun producten kenmerken zich door de unieke combinatie tussen ergonomie, duurzaamheid en design. R-Go Tools staat voor gezond beeldschermwerkplek met duurzame en verantwoorde producten.

 
Bekijk alle deals op www.oxeurope.nl
 
OX Supplies Europe  

 Aanbiedingen in deze e-mail gelden uitsluitend op onze website voor bedrijven (oxeurope.nl) en niet in combinatie met andere aanbiedingen / prijsafspraken. Eerdere bestellingen komen niet in aanmerking voor prijsaanbiedingen of cadeau's in deze e-mail. Alle merken zijn eigendom van de respectievelijke firma's. Afbeeldingen kunnen afwijken. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

- We zullen uw e-mailadres nooit delen of verkopen aan derden. Lees ons privacybeleid.
- Meer informatie over bestellen, levertijden en andere zaken vindt u terug onder veel gestelde vragen.
- Alle prijsopgaven en aankopen geschieden conform onze algemene verkoopvoorwaarden.

Nieuwsbrief 1731