Share
Voorvertoning
E-mail niet goed leesbaar? Klik hier voor de online versie
Nieuwsbrief: 1702
OX Europe | KANTOORARTIKELEN - CARTRIDGES - ICT
NEEM CONTACT OP
EENVOUDIG LABELEN MET UW SMARTPHONE
DYMO MobileLabeler

Druk nu labels af met je smartphone met de DYMO MobileLabeler™ labelmaker. Geniet van gemakkelijke verbinding via Bluetooth® en maak gebruik van de gratis DYMO Connect-app. Creëer labels en bewerk ze naar wens met tal van verschillende kleuren en lettertypes.

HP PageWide printers 

Binnen het kader van het HP Programma met geld-terug-garantie (Buy & Try) schaft u een HP-printer aan tussen 29-5-2015 en 31-01-2017, registreert u deze binnen 21 dagen en kunt u het product gedurende 90 kalenderdagen zonder risico testen. Als HP u niet kan overtuigen van de voordelen van het product, kunt u dit retourneren naar HP en ontvangt u de volledige aanschafprijs terug.
Cashback HP XL inktcartridges

Koop tussen 1 november 2016 en 31 januari 2017 tegelijk een van de geselecteerde XL Multipacks met een van de geselecteerde XL zwart cartridges en ontvang €10,= cash back. Maximaal 6 claims per eindgebruiker.

Bekijk alle deals op www.oxeurope.nl
Papier
 
Schrijfwaren
 
Stempels
 
Etiketten
 
OX Supplies Europe  

Alle prijzen in deze e-mail zijn excl. BTW en uitsluitend geldig t/m 31-12-2017 of zolang de voorraad strekt. Aanbiedingen in deze e-mail gelden uitsluitend op onze website voor bedrijven (oxeurope.nl) en niet in combinatie met andere aanbiedingen / prijsafspraken. Eerdere bestellingen komen niet in aanmerking voor prijsaanbiedingen of cadeau's in deze e-mail. Alle merken zijn eigendom van de respectievelijke firma's. Afbeeldingen kunnen afwijken. Wijzigingen en typefouten voorbehouden.

- We zullen uw e-mailadres nooit delen of verkopen aan derden. Lees ons privacybeleid.
- Meer informatie over bestellen, levertijden en andere zaken vindt u terug onder veel gestelde vragen.
- Alle prijsopgaven en aankopen geschieden conform onze algemene verkoopvoorwaarden.